Sverige gratis:

Din vagn

Din vagn

Delsumma:

Xenical (Orlistat) 60 mg och 120 mg på det bästa svenska nätapotek

Gradering 4.5 av 5 (37 Användarrecensioner)
Xenical
Kvalitetsprodukter
24/7 Kundtjänst
Snabb leverans
Fri retur

Produktbeskrivning

Produktnamn: Xenical
Aktiv beståndsdel: Orlistat
Dispensering: Utan recept
Presentation: Tabletter
Tillgänglig dosering: 120mg
Tillämpning: Män och kvinnor över 18 år med överviktsproblem
Användning: Ta en kapsel tre gånger om dagen, under eller upp till en timme efter en måltid som innehåller fett. Behandlingstid: 6-12 månader, max upp till 4 år
Lägsta pris: 16.5 SEK(120mg)
Varaktighet: 48-72 timmar
Läkemedelsklass: Gastrointestinala medel
Alkoholkonsumtion: Läkemedlet har inga kända interaktioner med alkohol
Amning/graviditet: Kontraindikation
Dölj

Välj en produkt

Bonus: 0 Piller
Per tablett: 0
Besparingar: 0
Totalbelopp: 0
Totalbelopp:
0
Bonus:
0 Piller
Per tablett:
0
Besparingar:
0
851
1375.91
1867.07
2282.63
2744.07
565.11
681.68
1047.64
1206.04
3217.09
4679.85
6268.25
Betalningsmetoder
Levereringsmetoder

Vad är Xenical (Orlistat)?

Kortfattat är Xenical (har också handelsnamnet Alli) ett läkemedel som länge har varit tillgängligt på marknaden. Det har sedan dess inträde varit ett av de mest folkkära medlen. Numera hittar du det på apotek runtom i hela landet. Det är otroligt effektfullt, prisvänligt, enkelt att bruka och lättillgängligt.

Vad används Xenical till?

Har du problem med vikten eller lider du av fetma? Har du lagt på dig för många kilon på sistone eller kanske har du alltid haft problemet att du har varit överviktig? Har du upplevt det som svårt och besvärligt att tappa denna extra vikt? Kanske är till och med situationen så allvarlig att du har dragit på dig allvarliga och livshotande hälsoproblem? Om något av detta beskriver din situation väl är Xenical förmodligen det rätta läkemedlet för dig. Det är nämligen ett läkemedel som används för viktminskning.

Det kan inte åstadkomma viktminskningen på egen hand utan bör i stället ses som en hjälpreda vid sidan av mera traditionella viktminskningsmetoder. Med andra ord, regelbunden motion och en fett- och kalorisnål diet som innehåller en bra balans av hälsosamma proteiner, kolhydrater, fibrer, fetter och andra viktiga näringsämnen. Även efter att din viktminskningsresa är över bör du fortsätta med dessa livsstilsvanor för att kontrollera din vikt.

Hur funkar Xenical?

Det har en ganska simpel funktion. Det är aktivt i matsmältningssystem. Kort förklarat förhindrar det systemet från att bryta ner och ta upp en stor mängd av fettet i maten som du äter (ca en tredjedel). Allt det fett som inte har brutits ner under matsmältningsprocessen avlägsnas i stället av kroppen. Eftersom ett överintag av fett ofta är en av huvudorsakerna till övervikt gör denna kur till en fantastisk medhjälpare för en person som tampas med övervikt och som vill förlora den.

Hur tar man Xenical för bästa resultat?

Precis som med andra läkemedel bör det endast tas strikt enligt de instruktioner du finner nedanför eller de som medföljer kapslarna. Om du känner dig oviss angående något bör du höra med en läkare eller med apotekspersonal (detta apotek erbjuder inte medicinsk rådgivning).

Hur man tar Xenical är inte komplicerat. Det mest effektiva och vanliga sättet att använda denna medicin är att inta en kapsel (120 mg är standarddosen) vid varje av dagens tre måltider (frukost, lunch och middag). Bör endast tas med måltider som är fettrika. Avstå ifall måltiden inte innehåller något fett eller du skippar över en måltid. De kan tas innan, i kombination med maten eller strax därpå. Fortsätt med detta tills dess att du har uppnått din målvikt.

Vilken effekt har Orlistat?

Denna medicin har väl testade och bevisade positiva effekter som har bekräftats av vetenskapliga studier. Många av de som provar denna behandling börjar se en positiv skillnad i sin vikt efter redan bara ett par veckor. Dock hur effektfull den kommer att vara för dig som användare går inte att säga innan du har testat behandlingen.

Vilken dosering av Xenical bör man ta för viktminskning?

Vad gäller dosering kommer vanligtvis tabletterna/kapslarna i doserna 60 mg och 120 mg (vanligast). Med hjälp av bruksanvisningen och även läkarhjälp kan du bestämma vilken dosering som skulle passa dig bäst.

60 mg

En mindre dosering av botemedlet som kan vara tillräckligt hos vissa överviktiga. Bör tillämpas vid din läkares rekommendation.

120 mg

Detta betraktas som den vanligaste doseringen och är därför den mest tillämpade. Den tas vanligen tre gånger om dagen vid dagens huvudmåltider.

Köp Xenical (Orlistat) till ett lågt pris på det här apoteket

Vad kostar det? Tyvärr kan det vara ganska dyrt när man köper det på apoteket på stan. Det här nätapoteket har som mål att erbjuda svenskar fantastiska läkemedel till förmånliga priser utan att uppoffra kvalitén. Här på detta apotek kan du hitta bra erbjudanden i kombination med en kundservice som alltid sätter dig och dina behov först.

Varför inte köpa din Xenical (orlistat) på det här apoteket där du kan få det till ett lägre pris än vad du skulle kunna få det någon annanstans i Sverige?

Orlistat alternativ

Det finns inte så många substitut för denna medicin på läkemedelsmarknaden.

  • Mysimba - ett tvåkomponentsläkemedel i pillerform som dämpar aptiten.
  • Tenuate (Regenon) - är inte godkänt i Sverige på grund av dess påverkan på nervsystemet och det faktum att det ibland har allvarliga biverkningar.

Orlistat har även två relativt välkända alternativ, som är generiska versioner tillverkade av Hexal och Stada.

Xenical vs Mysimba

Dessa läkemedel har olika verkningsmekanismer. Orlistat minskar mängden kalorier som absorberas, medan Mysimba är en så kallad aptitdämpare, vilket kommer leda till att du äter mindre än vanligt. De har dock en liknande egenskap: intag av båda dessa piller bör åtföljas av motion och den rätta kosten.

Vad är fördelarna med att köpa Xenical online?

Det finns ett flertal skäl till att du bör överväga att köpa Xenical online i stället för att släpa dig iväg för att handla det på det lokala apoteket. Faktumet är att det egentligen inte finns några nackdelar med att inhandla det på nätet. Det går snabbare, det är smidigare, det är billigt och slutligen får du hem Xenical som är precis lika högkvalitativ.

Går det att få tag i Xenical receptfritt?

På det här nätapoteket kan du köpa Xenical utan recept. På så vis slipper du allt trassel med recept och att behöva vänta i de numera långa väntetiderna på sjukhuset. Dock kan det krävas av dig att du fyller i en frågeenkät angående dig och din hälsa för att ditt köp ska tillåtas.

Recensioner av Xenical

Detta botemedel har sedan det kom ut på läkemedelsmarknaden varit omtyckt. Recensionerna och omdömena är generellt positiva och de flesta rapporterar att deras viktnedgångsresa har gjorts mycket lättare av dessa tabletter. Nedtill finner du även ett fåtal negativa omdömen för att få en rättvis och sann helhetsbild av läkemedlet.

Positiva Negativa
"Han [läkaren] satte mig på medicinen orlistat och nu 6 månader senare är jag 16 kg lättare. Rekommenderar starkt!" - Peter "Jag har brukat läkemedlet i över en månad utan någon effekt. Har förlorat hoppet." - Niklas
"När jag började att använda denna drog vägde jag 106 kilogram. I loppet av bara 4 veckor har min totala kroppsvikt gått ner till 99 kg. 7 hela kilon på bara en månad!" - Lucas "Ser ingen skillnad på min vikt. Har dock fått uppleva biverkningar som magknip. Blir tvungen att söka efter någon annan metod." - Sara
"Har nu börjat min andra månad av behandlingen. Har än så länge förlorat 5 kg på tre veckor. Måste snart shoppa nya kläder." - Anna "Jag har bara tappat några kilon trots att jag har använt det länge. Hade hoppats att det skulle vara enklare och gå fortare." - Disa
"Har varit på behandlingen cirka ett halvår. Jag är inte längre fet. Jag är nöjd och ser fram emot att bli ännu smalare!" - Marie

Detta är bara ett handplock men nätet är fullt av mestadels fantastiska recensioner.

Är Orlistat och alkohol farligt tillsammans?

Orlistat (Xenical) är klassat som ett av de läkemedlen som kan användas tillsammans med alkoholhaltiga drycker. Detta betyder självfallet inte att orlistat och alkohol är en kombination som rekommenderas, men det betraktas ändå som ofarligt på grund av att medlet inte interagerar med alkoholen. Ha dock i åtanke att alkoholdrycker som sprit, whisky, vin och öl alla innehåller en betydlig mängd kalorier så att dricka alkoholhaltiga drycker kan försvåra och sakta ner din viktnedgång.

Har Xenical några biverkningar?

Alla som brukar det tvingas inte genomlida några sidoeffekter, men det är något som absolut kan inträffa. Det positiva är att de flesta bieffekter är av en mild natur och går ofta över av sig själva eller med hjälp av en hemmabehandling. Ett tips är att ta multivitaminer som A, D, E och K som kan hjälpa till med att förebygga komplikationer.

Nedanför är vanliga Xenical biverkningar listade, både milda och mera allvarliga:

Skonsamma och vanligt förekommande
Svårartade men sällsynta
Migrän
Allergiska reaktioner
Sömnighet Smärta i bröstkorgen
Magont
Blödning från stjärten
Gasbildning
Kraftiga magsmärtor
Diarré (rinnig avföring)
Gallsten
Trötthet och sömnighet
Pankreatit
Problem med tandköttet

Oljig och fettig avföring

Vad bör man göra om man tar en överdos av Xenical?

Om du eller någon nära dig av misstag råkar överdosera bör du kontakta sjukvården omgående eftersom överdoseringar kan resultera i väldigt allvarliga och smärtsamma biverkningar, i synnerhet hos minderåriga.

Varningar

Det är inget särskilt farligt läkemedel men även det kan göra skada om man är hänsynslös.

Tänk på att:

  • Läs och följ instruktionerna noggrant. Tag aldrig mer än den rekommenderade dosen.
  • Hålla och förvara förpackningen utom räck- och synhåll för barn och tonåringar.
  • Ifall du har några sjukdomar, är allergiker eller tar några andra mediciner bör du rådfråga en läkare.
  • Tag ej om du är med barn eller ammar.

FAQ

Det är svårt att besvara en sådan fråga av den enkla anledning att varje person är unik och har därför olika förutsättningar. Vad som kan konstateras är att merparten av de som har implementerat Xenical i ett större program har kunnat se fantastiska resultat.

Det finns många placebokontrollerade studier där människor använt sig av denna medicin och visat goda resultat i viktminskning. Denna läkemedelsprodukt har också godkänts av FDA (USA) och den Europeiska läkemedelsmyndigheten (EMA) så att den verkligen är både säker och effektiv.

I mångas ögon är det bäst vilket gör det till ett utmärkt första val. Dock kan det visa sig vara så att det finns andra bantningspiller som är bättre för dig.

I de studier som har genomförts tappade ungefär två tredjedelar av deltagarna vikt när de använde sig av läkemedlet. Detta bör jämföras med de som försökte viktminska utan denna läkemedelsbehandling och då endast hälften fick se en viktnedgång.

De personer som har försökt att gå ner i vikt utan framgång samt de som lider av en allvarlig övervikt (Body Mass Index överstiger 30). Pillret kan också användas om BMI är högre än 27 när det finns andra sjukdomar, till exempel ett förhöjt blodtryck.

Indirekt kan det göra det på det vis att en lägre kroppsvikt kommer att leda till ett lägre kolesterol. Detta i sin tur kommer att sänka risken för bland annat hjärtinfarkter, strokes, kärlkramp och kärlsjukdomar.

Då bör du konsultera med en doktor om andra möjliga tillvägagångssätt som exempelvis en fetmaoperation.

För många köpare kan det vara pinsamt att handla denna typ av läkemedel eftersom de måste ta till apoteksmedel för att lyckas gå ner i vikt. Vårt onlineapotek garanterar dig full konfidentialitet, eftersom alla våra läkemedel levereras i en sluten förpackning utan någon märkning.

Källor

Användarrecensioner

Varför har jag inte köpt den här tidigare? Jag önskar att jag hade gjort det!

Tacksam att Xenical kom hem så snabbt.

Levererades snabbt. Väldigt skönt!

Cookiespolicy

Vi använder oss av cookies för att förbättra din webbupplevelse, visa anpassade annonser eller innehåll och analysera vår webbtrafik. Genom att klicka på "Acceptera Allt" så samtycker du till vår användning av cookies.

Acceptera alla