Vanliga Frågor

Här kan du granska de vanligaste och mest inkommande frågorna som vi mottager. Skulle du sakna gehör på en fråga här så är du varmt välkommen att mejla oss via kontaktformuläret.

Varför ska jag välja er?

Det här är obestridligen inte vår första s.k. ”rodeo”. Vi har varit omtyckta i affärsgrenen länge och önskar nu finnas tillhands för yttermera människoliv. Sexuell fröjd och allmän tillfredsställelse är synnerligen viktiga delar för fungerande vitalitet för majoriteten, om inte varenda en. Däremot upptäcker vi att alldeles för få lever sina liv till sitt absoluta positiva potential.

Enstaka anledningar till att det sällan sker är osäkerhet, okunskap, ork, eller trassligheter. Vi hoppas på att räta alla frågetecken för att återskapa harmoniska och genuina utropstecken – ett lyckligare du helt resolut, i alla nivåer.

Medelst att servera de mest färska uppgifterna, i anslutning till de onekligen värdefullaste produkterna med tacksam prissättning, så har vi prompt tagit ett stort steg åt rätt riktning.

Använder du oss så kan du vara säker på att du finner vad som berikar ditt själsliv. Det sistnämnda är otroligt relevant, då var läge är unik. Slipp jobbiga eller genanta visiter, var anonym och ta del av det oslagbara utan dröjsmål.

Innehåller er hemsida länkar till tredjeparter?

Svaret är ja, och med en ofantligt bra anledning.

Handelsområdet är fylld med otaliga konkurrenter som lovar både det ena och det andra, med förvirrande variation av kvaliteter och prisfördelningar. Istället för att bli en av många så sållar vi många till få. Ergo utför vi grovjobbet och säkerställer att du endast blir bemött med det särdeles bästa.

Tolka oss som en kompanjon som jämför prisskillnader och sortiment, men som parallellt löper den extra milen och blandar in vår säregen expertis och livserfarenhet.

Är er hemsajt riskfri att använda?

Naturligtvis är den det och det är tvivelsutan en prioritering. Förstås har du allena evigt en plikt att kontrollera information och din omständighet, men vi ser till stödja dig där vi kan hela tiden.

Jag söker en specifik produkt, vad kan jag göra?

Om du eftersträvar en specifik produktsort eller liknande och inte iakttar det härstädes, då får du mäkta gladeligen kontakta oss via kontaktformuläret så vi kan undersöka vad vi kan leverera.

Är det verkligen lagligt att handla via er?

Javisst! Det vore inte sannolikt annars att hålla öppet speciellt långvarigt, dessutom vore det oetiskt och omoraliskt. Inga recept eller tillstånd eftersöks för att handla hos våra leverantörer. Memorera däremot att du alltid måste vara myndig och inneha laga rätt att inhandla med kreditkort.

Är det säkert att handla medicin via internet?

De varuföremål vi presenterar har otaliga entusiastiska och beprövade recensioner bakom sig angående innehåll och kvalitet. Kontrollera emellertid din vigör och eventuella medikament du konsumerar i förening till vad du köper. Eftersträva alltid produktens bipacksedel och instruktioner.

Känner du dig fortfarande osäker?

Mejla oss gärna via kontaktformuläret, vi är flitiga på att återkoppla!