Sverige gratis:

Din vagn

Din vagn

Delsumma:

Beställ Propecia (Finasterid) 1 mg tabletter på onlineapoteket i Sverige

Gradering 4.5 av 5 (39 Användarrecensioner)
Propecia
Kvalitetsprodukter
24/7 Kundtjänst
Snabb leverans
Fri retur

Produktbeskrivning

Produktnamn: Propecia
Aktiv beståndsdel: Finasteride
Dispensering: Utan recept
Presentation: Tabletter
Tillgänglig dosering: 1mg, 5mg
Tillämpning: Män över 18 år som är drabbade av manligt håravfall (androgen alopeci) eller BPH
Användning: Ta en tablett en gång dagligen, med eller utan mat. Behandlingstid: 3+ månader
Lägsta pris: 6.66 SEK(1mg), 13.66 SEK(5mg)
Varaktighet: 6-8 timmar
Läkemedelsklass: 5-alfa-reduktashämmare
Alkoholkonsumtion: Alkohol kan minska läkemedlets verkan
Amning/graviditet: Ej tillämpligt
Dölj

Välj en produkt

Bonus: 0 Piller
Per tablett: 0
Besparingar: 0
Totalbelopp: 0
Totalbelopp:
0
Bonus:
0 Piller
Per tablett:
0
Besparingar:
0
283.92
338.87
563.26
757.16
917.53
535.18
971.72
1415.24
1788.85
1245.26
2438.96
415.01
2533.67
4997.75
Betalningsmetoder
Levereringsmetoder

Vad är Propecia (Finasterid)?

Håller du som kille eller man på att tappa håret? Drar sig din hårlinje sig tillbaka mer och mer? Är du orolig för att det kommer att sluta med att du blir flintskallig? Detta är en oro som många herrar i Sverige delar med dig. Androgenetic alopecia, eller alopeci som det också betecknas, drabbar merparten av män någon under livet. Hos en del startar processen tidigare än hos andra men vid en gammal ålder har de flesta tappat en stor mängd av sitt naturliga hår.

Frågan är: Går denna utveckling att förhindra? Eller är hårförlust något oundvikligt? Det finns anledning att känna hopp eftersom svaret är att det finns goda möjligheter för de flesta att få behålla sitt hår. Detta är till stor del tack vare ett underbart läkemedel vid namnet Propecia.

Propecia innehåller en aktiv substans vid beteckningen finasterid. Det har använts i medicinskt syfte ända sedan 1992 och har sedan dess blivit en av världens mest tillämpade mediciner. Men det räcker inte att besvara vad Propecia (Finasterid) är, utan vi bör också gå in mera i detalj på vad det används till.

Vad används Propecia till?

Propecia (Finasterid) används främst till att vårda och stoppa manligt håravfall. Det kan och har även nyttjats till att behandla de män som drabbats av en förstorad prostata samt hirsutism hos kvinnor vilket är det tillstånd då behåring växer på kroppen där den inte brukar som exempelvis hakan och kinderna (detta är off-label-användning). Dock kommer denna text att fokusera på det förstnämnda.

Hur fungerar Propecia för att stoppa håravfall?

Dess funktion är att minska mängden av hormonet DHT (dihydrotestosteron) i kroppen (framför allt i hårbotten) på användaren. Detta sker genom att det blockerar ett enzym vid namnet Typ II 5-alfa-reduktas. Detta enzym tar kroppens naturliga testosteron och omvandlar det till DHT. Genom att sänka DHT-nivåerna förhöjs hårväxten och samtidigt saktas håravfallet ner.

Hur applicerar man Finasterid för bästa resultat?

En av Finasterids ljusare sidor är att det är lätt att nyttja. Dessutom kommer det att följa med bruksanvisningar som är lätta att följa i tablettpaketet. Som alltid när det kommer till nyttjandet av mediciner bör du fråga en läkare eller apotekspersonal ifall du undrar över något.

Användningen är enkel

 • Ta en tablett varje dag. De kan lättast sväljas ner med lite vätska som vatten.
 • Fortsätt med denna behandling tills du ser resultat. Var tålmodig eftersom som det kan ta en lång tid innan du får skörda frukterna av behandlingen.

Ifall du avbryter hårbehandlingen kan du förlora de framsteg (oavsett hur små) som har gjorts och du kan tvingas börja om från ruta ett igen.

Vad har Finasterid (Propecia) för effekt?

Vad Finasterid (Propecia) har för effekt kan variera väldigt kraftigt från en man till en annan. Följaktligen är det nästan omöjligt att ge dig som läsare ett svar på hur det kommer att påverka dig.

Antal användare Resultat
Cirka hälften (ca 50%) av samtliga användare Såg en hårväxt efter en behandlingstid på 12 månader.
Ungefär två tredjedelar (ca 66%) Synlig hårväxt efter en behandlingsperiod på 24 månader.
En överväldigande majoritet (ca 80%) Rapporterade att de inte tappade något mera hår efter att ha använt det regelbundet i två år.

Mycket handlar om hur noggrann och flitig du är med att ta dina tabletter. De som flitigt och enligt beskrivningarna tar sin tablett en gång per dag brukar ofta se märkbara resultat efter bara 12 till 20 veckor.

Ett råd är att spana in lite före och efter bilder. Nätet är fullt utav män som har genomgått behandlingen och som stolt visar upp sina resultat. Det kommer nog att förvåna dig just hur oerhört effektivt Propecia kan vara.

Det är dock viktigt att tillägga att detta piller tyvärr inte kommer att vara mycket till hjälp om din hårförlust redan är i ett sent och avancerat stadium. Dess magi funkar som bäst om det brukas tidigt. Finasterid producerar även bäst resultat hos män som ännu inte har passerat 40-årsgränsen.

Vilken dosering av Finasterid är bäst för mig om jag vill se mera hårväxt?

Läkemedlet kommer vanligtvis i doserna 1 mg (vanligaste dosen) och 5 mg. Vilken dosering som skulle vara bäst för dig är inte helt enkelt att svara på utan att veta mera om dig. Av denna anledning är det väl värt att boka in ett besök hos läkaren innan du påbörjar behandlingen.

1 mg
5 mg
För håravfall är 1 mg vanligtvis den dosmängd som används. Det brukar vara en tillräcklig dos samtidigt som antalet och kraften hos biverkningarna ofta kan begränsas. Om du tappar ditt hår och vill ha ett botemedel för detta problem är det denna dos som förmodligen är den rätta.
Finasterid kommer också i 5 milligrams doseringar. Denna doseringsmängd används huvudsakligen om du lider av en godartad prostataförstoring (BPH). Denna dosering säljs även ofta under läkemedelsnamnet Proscar.

Går det att hitta Propecia som säljs till ett bra pris?

Det kan kännas tröstlöst när man blickar över priserna för olika medikament på läkemedelsmarknaden. Det råder ingen tvekan om att en del apoteksvaror kan kosta skjortan, i synnerhet när de måste användas över en längre period. Men det är faktiskt möjligt att handla Finasterid och andra fantastiska läkemedel till låga kostnader så att du kan spara in på dina pengar.

Vill du få tag i Finasterid till en låg kostnad?

På detta apotek är det möjligt för dig att köpa Propecia online till ett kostnadseffektivt varupris. Utöver det har detta onlineapotek otroliga erbjudanden på en mängd olika läkemedelsprodukter som du kan få till förmånliga priser. Därtill tillhandahåller vi dig en rabatt när du shoppar för större summor.

Vilka åsikter finns om Finasterid som hårbehandling?

De män som har tagit det har generellt goda uppfattningar av läkemedlet. Många har lyckats med att inte bara stoppa förlusten av sitt hår, men dessutom kunnat vända utvecklingen och få tillbaka sitt vackra hår.

Detta betyder inte att alla har haft en positiv upplevelse. Det finns dem fall där medlet har visat sig vara ineffektivt och även där det har orsakat allvarliga sidoeffekter.

Nedtill har vi samlat ett antal omdömen (både goda, dåliga och blandade):

Positiva Blandade Negativa
"När jag vara 25 märkte jag att mitt hår började tunnas ut. Började genast hårbehandlingen och har sedan dess fått tillbaka en stor och tjock kalufs." - Adam "Jag har tagit en milligram i tre månader. Hårlinjen har krupit framåt och mitt hår är tjockt igen. Sorgligt nog har jag gått ifrån att vara en partner som kunde prestera till att vara nervös och med ständiga erektionsproblem." - Hampus "Har tagit tabletterna i två månader. Inte gjort något för håret och jag har nu erektionsproblem." - Anders
"Jag har inte märkt av några biverkningar som andra nämner. Har hittills fungerat utmärkt för mitt håravfall." - Martin "Den funkar för hårproblemet men tyvärr har jag känt mig nedstämd och haft svårt att få stånd sedan jag började användningen." - Andreas "Gjorde lite nytta för skallen men sidoeffekterna var outhärdliga." - Johnny
"Har brukat det i 8 månader. Har funkat jättebra. Tror det fungerar bäst för dem som fortfarande har mycket hår kvar på huvudet." - Albin
"Fantastisk för håret. Det har dock haft vissa negativa effekter på sexlivet." - Erik "Tog det i några veckor. Blev bara nedstämd och fått ett dåligt humör." - Jimmie
"Har tagit det i snart ett år. Har märkt av några sidoeffekter som torr hud och att jag är lite mera lättirriterad men det är väl värt det för resultatet." - Robin "Det gav mig inga sexuella följdverkningar, men effekten var inte den förväntade." - Tommy

Är Finasterids alternativ bra?

Är andra läkemedel som också innehåller Finasterid bra alternativ till Propecia? Svaret är att det är omöjligt att veta innan du har provat dem men nedtill hittar du i alla fall korta beskrivningar av tre sådana alternativa läkemedel och deras tillverkare.

 • Finasterid Stada är det första tänkbara alternativet. Det fungerar likadant och kan användas i precis samma syften.
 • Finasterid Accord är ett annat medel som används precis som dess syskon för vårdande av en för stor prostata (blåshalskörtel) samt för hårförlust. Det är i stort sett lika effektfullt. Säljs främst i 1 mg doseringar men går även att inköpa i 5 mg.
 • Avslutningsvis finns det Finasterid Teva, vilket är ytterligare ett läkemedel som du kan använda för båda håravfall och för en förminskning av din prostata. Säljs oftast i samma doseringsstorlekar.

Ett annat alternativ är Rogaine (minoxidil).

Propecia vs Rogaine

Båda dessa mediciner kan hjälpa till med hårväxten. Propecia tas dock oralt, medan Rogaine appliceras direkt på hårbotten. Ett läkemedel kan vara mera effektivt än ett annat beroende på person.

Detta nätapotek säljer Finasterid receptfritt

Vill du köpa Finasterid receptfritt? Då har du kommit till den perfekta platsen. Till skillnad från vanliga butiker behöver du inte här slösa någon tid eller energi på att få ett recept utskrivet. Det enda som du kan behöva göra när du inhandlar läkemedel på denna affär är att fylla i ett kort frågeformulär.

Köp din Propecia (Finasterid) online på det bästa apoteket i Sverige

Det här nätapoteket erbjuder dig nätets mest kundinriktade kundservice, de lägsta varupriserna, jättekorta leveranstider och produkter av den högsta standarden. Alla våra apoteksprodukter är testade och godkända för användning. Allting från beställningen till leveransen av dina varor görs smidigt och proffsigt. Köp din Propecia nu på det bästa online apoteket i Sverige!

Är det säkert att ta Finasterid och alkohol?

Experter anser att alkohol och Finasterid är säkert. Dock har ett fåtal intressanta studier demonstrerat att längtan efter alkoholdrycker minskar hos många när de tar Propecia.

Däremot har vissa studier indikerat att om man dricker alkohol kan Finasterids effektivitet sjunka markant när det används för att behandla problem med prostatan.

Kommer Finasterid med några biverkningar?

Den värsta nackdelen med detta piller är att det kan ibland komma med en del biverkningar som kan sänka livskvalitén hos en man:

 • Minskad sexlust
 • Svårigheter att få en erektion
 • Svårare att ejakulera (inklusive en minskad mängd sädesvätska)
 • Depression

Ifall du drabbas av någon eller flera av dessa, hör med din läkare vilka steg som kan tas för att förbättra situationen.

Vad bör jag göra om jag råkar ta en överdos av Finasterid?

Som med andra apoteksmedel kan en oavsiktlig överdos av denna medicin innebära en stor fara för en persons hälsa. Därför bör du omedelbart kontakta sjukvården om det inträffar dig eller någon närstående.

Varningar

Det finns en del saker som du borde se upp med:

 • Använd inte om du är kvinna, i synnerhet inte vid graviditet eller amning.
 • Undvik om du är allergisk mot något av innehållsämnena.
 • Konsultera med en läkare om du lider av några sjukdomar innan du börjar läkemedelsbehandlingen.

FAQ

Det är svårt att svara på. En del män har fått uppleva enastående resultat medan det för andra har varit bortkastade pengar. Den klokaste idén är kanske att testa och gå långsamt och försiktigt framåt.

Propecia har en snabb och kort halveringstid. Därför bör det ha lämnat ditt kroppssystem helt och hållet efter en vecka.

Ingenting på utsidan av paketet kommer att avslöja innehållet. Både detta apotek och de leveransföretag som det samarbetar med värnar om ditt privatliv.

Lyckligtvis är de inte så vanligt förekommande. De undersökningar som gjorts visade att ca 4% drabbades av biverkningar. En annan studie visade att för de flesta försvann sidoeffekterna kort efter att de upphörde behandlingen.

I de tester som har genomförts har ca 10-20 procent av alla biverkningar varit förknippade med sexuellt liv. Ca 1 av 100 deltagare blev impotenta som en direkt följd av läkemedlet.

Givetvis är dessa indikatorer individuella och kan variera från en patient till en annan. Vissa studier har visat att en liten andel av användarna har rapporterat att de fick sex-relaterade problem en tid efter att de slutat med läkemedlet.

Detta är det tillstånd där biverkningarna inte försvinner efter att du har slutat ta tabletterna. Detta kan ha negativa påverkningar på områden som det sexuella, fysiska och psykologiska. Detta tillstånd är dock reversibelt.

Detta läkemedel har undergått tester här i Sverige. Det har som följd av detta godkänts av Läkemedelsverket.

Det här onlineapoteket svarar inte på några medicinska frågor. Var vänlig och vänd dig till en doktor.

Källor

Användarrecensioner

Jag är tacksam för den utmärkta kundtjänsten när jag köpte biljard.

Det uppstod något trassel när jag beställde Propecia men supporten fixade det snabbt.

Cookiespolicy

Vi använder oss av cookies för att förbättra din webbupplevelse, visa anpassade annonser eller innehåll och analysera vår webbtrafik. Genom att klicka på "Acceptera Allt" så samtycker du till vår användning av cookies.

Acceptera alla