Sverige gratis:

Din vagn

Din vagn

Delsumma:

Köp Clomid (Klomifen) 50 mg receptfritt - överkomliga priser på nätet

Gradering 4.6 av 5 (41 Användarrecensioner)
Clomid
Kvalitetsprodukter
24/7 Kundtjänst
Snabb leverans
Fri retur

Produktbeskrivning

Produktnamn: Clomid
Aktiv beståndsdel: Clomiphene
Dispensering: Utan recept
Presentation: Tabletter
Tillgänglig dosering: 25mg, 50mg, 100mg
Tillämpning: Kvinnor över 18 år med fertilitetsproblem som vill bli gravida
Användning: Behandlingen ska påbörjas på dag 2 under menstruationscykeln och initialt tas en 50 mg tablett en gång om dagen (vid samma tidpunkt) i fem dagar.
Lägsta pris: 13.2 SEK(25mg), 8.61 SEK(50mg), 9.83 SEK(100mg)
Varaktighet: 128 timmar (ungefär 5 dagar)
Läkemedelsklass: Selektiva östrogenreceptormodulatorer
Alkoholkonsumtion: Alkohol kan förvärra biverkningarna och minska läkemedlets effektivitet
Amning/graviditet: Kontraindikation
Dölj

Välj en produkt

Bonus: 0 Piller
Per tablett: 0
Besparingar: 0
Totalbelopp: 0
Totalbelopp:
0
Bonus:
0 Piller
Per tablett:
0
Besparingar:
0
484.16
643
786.33
1201.23
1624.44
2127.4
2835.07
3823.39
5017.74
430.64
507.21
599.31
755.85
979.03
1258.59
1729.64
2477.85
3272.37
467.89
542.28
645.84
864.66
1087.84
1415.46
1952.72
2815.08
3736
Betalningsmetoder
Levereringsmetoder

Vad är läkemedlet Clomid?

Det finns tråkigt nog kvinnor i Sverige som av olika skäl inte kan bli med barn. Att bilda familj med sin partner är trots allt något som de flesta kvinnor drömmer om en vacker dag. Att då inte kunna göra det kan vara en av de mest förkrossande och deprimerande situationer en kvinna kan finna sig i.

Som tur är finns det ett läkemedel vid namnet Clomid som under flera år har använts för att öka utsikten att lyckas. Det är ett apoteksläkemedel som kan använda som självbehandling. Dess egentliga läkemedelsnamn är Klomifen men det säljs vanligtvis under beteckningen Clomid eller Serophene. Det är efterfrågat och är listat på Världshälsoorganisationens (WHO) lista över essentiella läkemedel.

Nu när vi kort har besvarat vad Clomid är, låt oss gå in på vad det används till.

Vad används Clomid till? Hur hjälper det kvinnor och män?

Det nyttjas som en medicinsk kur av kvinnor med fertilitetsproblem för att öka deras chans att bli gravid. Det kom ut på läkemedelsmarknaden för ett flertal årtionden sedan och har sedan dess hjälpt miljontals damer världen runt över att bli gravida.

Notera att Clomid har demonstrerat att det kan öka produktionen av testosteron hos det manliga könet. Av det skälet har det även utnyttjats av män med låga spermieantal och även av bodybuilders som en del av PCT (Post Cycle Therapy).

Hur tar man Clomid för att öka chansen att bli gravid?

Detta läkemedel har utvecklats och tillverkats för att det ska vara lätt att nyttja. Detta är en del av förklaringen till dess enorma framgång som apoteksvara. Dock är det fortfarande viktigt att du noggrant går igenom den beskrivning som medföljer och att du även hör av dig till en läkare eller apotekspersonal ifall du har funderingar.

Här har du en förklaring av hur man tar Clomid

För bästa resultat bör du starta behandlingen kort efter att din menstruation har börjat (den optimala starttiden brukas sägas vara 3–5 dagar efteråt). Ta därefter en till två tabletter om dagen i 5 dagar (enligt läkarens instruktioner). Ägglossningen börjar inte under denna period utan strax efteråt. Det är som bekant under de dagarna som du har störst möjlighet att bli gravid.

Tänk på följande:

  • Tabletterna bör varken tuggas eller krossas utan bör sväljas hela.
  • Ha i åtanke att varken detta eller liknande läkemedel kan garantera graviditet.

Vad har Klomifen för effekter?

Klomifen har okomplicerade men verkningsfulla effekter. Låt oss förklara. En kvinna behöver producera en kopiös mängd av det kvinnliga könshormonet östrogen för att kunna bli befruktad. Många infertila kvinnor lider av en brist på detta hormon. Clomid innehåller ett medicinskt ämne vid beteckningen klomifencitrat. Denna medicin stimulerar kroppen till att producera en större mängd av östrogen vilket äggstocken är i behov av under ägglossningsperioden för att kunna producera och lossa friska och mogna äggceller för befruktning.

Vilken dosering bör man ta av Clomid?

Kapslarna/tabletterna kommer vanligtvis i mängderna 25, 50 och 100 mg. En läkare kan hjälpa dig med att bestämma vilken doseringsmängd som skulle vara säkrast och mest passande för dig.

25 och 50 mg
50 mg är den mest tillämpade dosen och är säker för de flesta kvinnor. Dock kan en mindre dos av 25 milligram ibland rekommenderas av en del läkare. Ibland används nämligen en mindre dos för att först vänja kvinnan vid läkemedlet för att sedan öka intaget.
100 mg
I händelse av att de mindre doseringarna visar sig vara otillräckliga kan starkare doseringar av 100 mg tillämpas. En sådan behandling kan startas först 30 dagar efter att den första behandlingen har avslutats. Detta bör dock endast göras med en doktors godkännande på grund av de risker som finns.

Går det att få tag på Clomid till ett lågt pris i Sverige?

Tyvärr kan det kosta en hel del. Med tanke på att det ofta kan dröja en längre tidsperiod innan man upplever en lyckad konception kan kostnaderna dra iväg. Många avstår av den anledning från att tillämpa ett medikament som Clomid. Så ska det inte behöva vara! Alla kvinnor som vill bli med barn ska givetvis ges den möjligheten. Av den anledningen försäljs därför detta medel till ett rimligt varupris här på detta nätapotek.

Köpa effektfull och billig Clomid i vårt apotek

Om du vill handla denna apoteksvara i hög kvalitet och utan recept till ett bra pris har du kommit till det rätta stället. Det här apoteket erbjuder ett stort sortiment av apoteksvaror till fantastiskt låga priser tillsammans med en kundtjänst i världsklass och snabba leveranstider.

Det går att få tag på Klomifen receptfritt på nätet

Om du föredrar att beställa och köpa dina mediciner utan recept på nätet går det utmärkt på nätapotek som detta. På så vis slipper du lägga ner tid på att försöka få ett recept utskrivet och allt det trassel som kan uppstå. Denna nätaffär har som vision att erbjuda receptfria läkemedelsprodukter så att livsviktiga läkemedel är tillgängliga för alla som behöver dem. Därför kan du här köpa din Klomifen (Clomid) receptfritt. Däremot kan du bli ombedd att fylla i ett särskilt hälsofrågeformulär innan du lägger din beställning, som fungerar som en ersättning för ett vanligt utskrivet recept.

Vilka alternativ finns till Clomid om man vill bli med barn?

Det har visat sig vara den mest effektiva fertilitetsbehandlingen men det finns ett fåtal alternativ som exempelvis läkemedlet Femara och även naturbehandlingar som läkesilverax. Dessa kan vara värda att utforska om det visar sig att en traditionell behandling som Clomid inte fungerar.

Vilka åsikter finns om Clomid?

Vilka åsikter har tidigare användare om denna behandlingskur? Svaret är att de är för det mesta positiva. Många kvinnor berömmer det för att det är lätt att använda och de goda resultat som det producerar. En del berättar att de hade försökt att bli gravida i åratal innan de började använda Clomid som på kort tid gjorde dem havande. Naturligtvis ska du inte förvänta dig att genast bli gravid tack vare något apoteksmedel, men dessa recensioner visar ändå hur väl det kan fungera och varför det är värt ett försök. Beklagligt nog finns det även de kvinnor som trots Clomid inte såg någon framgång vilket är varför det är viktigt att gå in med realistiska förväntningar.

Är det säkert att ta Clomid tillsammans med alkohol?

Att blanda sprit och alkohol tillsammans med botemedel är sällan om någonsin en bra idé på grund av de faror för ens hälsa som existerar. Därför är de flesta läkare och experter av åsikten att det är klokt att avstå ifrån att dricka alkohol samtidigt som du tar detta läkemedel.

Finns det en risk för biverkningar när man tar Clomid?

Tyvärr kan det förekomma en och annan biverkan. Men du behöver inte känna dig oroad. De allra flesta är relativt skonsamma och brukar snabbt avta.

Milda biverkningar
Allvarliga biverkningar
Diarré
Svårigheter att urinera
Magsmärtor
Andningssvårigheter
Viktuppgång
Försämrad syn
Svag ,mild eller hög feber
Svåra buksmärtor
Uppblåst mage

Yrsel

Om du tvingas genomlida väldigt hotande och smärtsamma sidoeffekter bör du tag kontakt med sjukvården snarast.

Är det farligt att överdosera på Clomid?

Precis som med i stort sett alla andra läkemedel kan det vara riskfyllt att överdosera på Klomifen. Om du av misstag skulle ta för mycket, kontakta omedelbart närmaste sjukvård.

Varningar

Det finns tillfällen då du inte bör bruka Clomid eller saker som du bär tänka på när du använder dig av denna medicin:

  • Om du ammar finns det en betydlig risk att läkemedlet tas upp i modersmjölken så för ditt spädbarns säkerhets skull bör du förstås inte använda Clomid.
  • Ifall du tar några andra mediciner eller har allergier mot andra läkemedelspreparat bör du först höra med en doktor eller granska listan över läkemedlets innehållsämnen.
Möjliga interaktioner emellan klomifen och andra mediciner
Läkemedel för behandling av autoimmuna sjukdomar
Abrocitinib
Läkemedel mot cancer
Bexarotene
Piller för behandlingen av smärtsamt sexuellt samlag
Ospemifene
  • Se till att förvara läkemedlet där det är torrt och i rumstemperatur.
  • Som med andra läkemedel bör du försäkra dig om att inte minderåriga har tillgång till dem.
  • Genomgå inte behandlingen mer än tre (3) gånger under din livstid. Om du överstiger detta antal löper du en större risk att drabbas av äggstockscancer.

FAQ

Absolut. Det är även nödvändigt att din manliga partner undergår en liknande undersökning för att se vart problemet ligger.

Den rekommenderade maxåldern är vanligen 40 år. Det finns heller ingen garanti för att den som använder det blir gravid (oavsett ålder).

Vi paketerar in allting så att innehållet är 100% hemligt. Även de leveransföretag vi samarbetar med prioriterar konfidentialitet.

Om du inte följer instruktionerna vad gäller intagningen av läkemedlet regelbundet under den föreskrivna perioden riskerar du att få en äggstockscysta. Detta i sin tur kan göra det ännu svårare att behandla din infertilitet.

Det är klokt att avstå ifrån både alkoholdrycker och Cannabis eftersom dessa i kombination med medlet kan göra dig yr och påverka din syn negativt. Innan du vet hur läkemedlet påverkar dig bör du även undvika aktiviteter som bilkörning och styrning av tungt maskineri.

Merparten av de som tar läkemedlet kan få en normal ägglossning igen. Från tidigare användare kan vi även uppskatta att chansen att du blir gravid är 10-13% per menstruationscykel.

Om du har gett det tre försök (framgångsrika ägglossningar) och fortfarande inte blivit gravid bör du överväga andra behandlingsmetoder (tala med en läkare eller barnmorska om detta).

Lev ett sunt och hälsosamt liv. Detta innebär mycket sömn, en god och nyttig kost, regelbunden motion och ett undvikande av ohälsosamma vanor.

Källor

Användarrecensioner

Jag har köpt ett flertal liknande produkter men Clomid är den bästa av de alla.

Låg kostnad. Professionel kundtjänst. Rekommenderar varmt från denna affär.

Cookiespolicy

Vi använder oss av cookies för att förbättra din webbupplevelse, visa anpassade annonser eller innehåll och analysera vår webbtrafik. Genom att klicka på "Acceptera Allt" så samtycker du till vår användning av cookies.

Acceptera alla