Prematur ejakulation: få hjälp och medicin mot för tidig utlösning

Stark Hane > Blogg > Erektil Dysfunktion > Prematur ejakulation: få hjälp och medicin mot för tidig utlösning

Att få utlösning för tidigt kan uppfattas som minst lika jobbigt som att inte förmå en erektion överhuvudtaget. Det är ett sårbart tillstånd och det är sällan ovanligt att drabbade personer kan känna sig mindre maskulina, eller trängas in i en ond spiral som kan tillbringa andra komplikationer. Många upplever för hastig ejakulering regelbundet, men det kan bli bestående om personen i fråga inte hanterar bekymret. Läs gärna vidare så just du kan få kunskap om att förhindra detta intima obehag.

Vad finns det för hjälp mot för tidig utlösning där du undviker läkare?

Initialt kanske det kan vara finfint att nämna att TU (förkortning) är precis vad det låter som, utlösningen anländer fortare än tänkt och behärskning över det hela känns enormt utmanande. Att ”komma för snabbt” är ingen sjukdom, därav gillar vi knappast ordet ”bota”. Däremot finns räddning att åtnjuta, vare sig det avser stresshantering, träningspass eller hjälpande läkemedel du eftersöker.

Såhär kan ovan exempel se ut:

  • Stresshantering innebär att prata om svårigheterna och öva med din kavaljer. Denna stressverkan kan orsakas av att du sällsynt känner dig tillräcklig, blir för upphetsad, prestationsångest, sexuellt otränad, eller även yttre utmaningar som arbete.
  • Att träna dig till behärskning innebär ofta att du själv eller med en kompanjon övar utan penetration. När du nästan når orgasm upphör du kort och väntar ett par minuter. När du är trygg här provar ni samma metod fast med penetrering.
  • Medel för åkomman kan vara sprej, salva, särskilda kondomer eller kapslar. Alla dessa minimerar oftast känseln och därigenom resultatet.

Assistans med okontrollerad ejakulation finns alltså och förbrukar sällan särskilt lång tid heller innan det fungerar.

Är det som alternativ genetiskt eller sjukdomar bakomliggande krävs en expertläkares åsikt.

Finns det receptfri medicin mot för tidig utlösning som säkerligen förbättrar?

Givetvis finns medicin! Det mesta är för apoteket helt vanliga farmaka som kan köpas närsomhelst. De kan även bidra med tips mot för kvick klimax. Litar du på din själsfrände så kan du börja med att prova kräm eller gelé. Dessa kan även erbjudas med smak, värme, kyla och stimulerande egenskaper.

Behövs gummi så finns även dessa med intressanta förmågor som samtidigt dövar nerverna och tillhandahåller gagn med komplikationerna.

Receptbelagda kapslar eller piller finns och hjälper verkligen.

Kan en doktor ordna läkemedel mot tidig utlösning och har dessa bieffekter?

Även här finns det valmöjligheter som kan befria din privata tillvaro. Du kan välja att gå via din trogna vitrock, men preparaten finns även att införskaffa genom internetapotek.

Sveriges hittills enda godkända tablett mot för “hastigt leverans” heter Priligy och sväljs några fåtal timmar innan könsumgänge. Likt många andra farmaceutiska mixturer var kuren planerad mot anti-depression, men visade sig vara betydligt bättre mot någonting helt annorlunda. Andra läkepreparat existerar och testas i dagsläget.

Symptom finns, men är sällsynta och skiljer sig mellan medlen.

Vad kan jag göra om det här påverkar min självkänsla och min relation?

Den sexuella branschen är tyvärr en enorm orsak till att det rationella byts ut mot fantasier om hur det torde vara.

Är det temporär problematik borde du slappna av och minnas att påfrestning förvärrar. Läkarjournaler anser att det först är ett dilemma om du i ringaste utsträckning under ett halvår når klimax hastigare än 120 sekunder. Många älskare ser det som en komplimang och det finns tusen andra sätt att tillfredsställa din respektive på.

Titta på det som en utmaning att utbilda dig med nya knep som gör dig förträfflig i sänghalmen.