Öka testosteron naturligt: kosttillskott och träning för män som fungerar

Stark Hane > Blogg > Erektil Dysfunktion > Öka testosteron naturligt: kosttillskott och träning för män som fungerar

Idag finns det kopiöst med reportage tillhands som lovar maximalt testosteron med en enstaka pastill eller dylikt. Vår önskan är att bidraga med en ärligare beskrivning om hur det i verkligheten ligger till. Självfallet finns det kosttillskott som kan gynna dig att öka ditt test i hemmet. Däremot behöver vi rycka ut törnen från samtliga sidor. Ingen pillerburk kommer skänka önskat resultat med mat- och sömnproblem i bakgrunden. Låt oss diskutera precis vad du kan göra för att bli mer stabil i din sits.

Vad är egentligen sanningen gällande mat och testosteron tillskott för män?

Har du haft en personlig tränare, tittat på träningsvideor online, eller följt en webbkrönika så vet du bestämt att fakta skiljer sig drastiskt.

  • Undvik fetter, ät kolhydrater.
  • Kötträtter är hyfsade, men inte alltid.
  • Bli Vegan, men förtär bara banan.

Du förstår bäst hur din hälsa är, vad som fungerar i din tillvaro och vad du klarar av att tackla som en livsstil – inte en kortvarig spurt. Är du överviktig, ta reda på varför ett ärligt sätt och korrigera kosten därefter. Du måste inte följa en diet för att förlora vikt, halvera din tallrik och intaga dina tre portioner dagligen.

Föda som höjer manligt könshormon är lipider i måttliga mängder, rött nötkött, hela ägg, broccoli och spenat, nötter, avokado, och även svamp som förslag.

Observera att fettämnen är synnerligen viktigt för din sundhet och hormoner, det behövs i din kropp. Minimera socker så skyddas du extra mot inflammationer och blodtrycksproblem.

Basera din kosthållning på din hälsosituation och käka varierat och naturligt. Skräpmat är skräp, vilket du har kunskap om.

Samma sak rör cigg, snus och alkoholdryck.

Inskaffa ett kosttillskott som hjälper testosteronproduktionen, sömnen, och energin. Ämnen som Tribulus Terrestris, Ginseng, Bockhornsklöver, Zink, eller Magnesium är suveräna tillägg.

Hur kan riktig testosteron träning se ut så att det onekligen verkar gynnsamt?

För oslagbar träning borde du utnyttja så många stora muskelgrupper som möjligt, samt så intensivt som genomförbart. Ditt kroppstempel är fenomenal på att lära sig vad du gör ögonblickligen och spara kraft, chockera kroppens resurser med variation.

HIT och HIIT är fina propositioner att kolla upp, men uppmärksamma du ska tycka om det också.
En promenix eller lågt styrketräning är godkänt, men det är knappast bästa sättet för ditt välbefinnande och T-värde kroppsligt talat. Du kan behöva simma, dansa eller utföra grodhopp med under höga puls tidsintervaller för att få ut max.

Kan du verkligen köpa testosteron tabletter som bevisat ökar värdet?

Det finns tveklöst tillskottsämnen som kan förstärka det maskulina hormonet. Allehanda finns det för få studier för att sätta en ”bevis stämpel”. Obestridligen visar upplagor att vissa örter, extrakt och kemiska bidrag har en positiv inverkan på kroppsfysik och sinne.

Problematiken med bevismaterialen är att för få företag har utfört tillräckligt avgörande och långvariga utredningar på specifika ämnen. Det kostar otroliga summor och slukar för långa tidsperioder helt enkelt.

Kan det berika mig? Självfallet! Men du måste själv experimentera.

Hur kan jag öka testosteron naturligt för bättre hormonell balans?

Om vi bortser från omständigheter där en sjukinrättning behöver assistera dig, då landar vi på att stödja ditt fysiska och mentala skick.

Förutom ovan tips på hälsokost, kosttillskott och aktivitet rekommenderar vi starkt att du minskar din stress. Stress sitter i långvarigt på insidan och kan påverka dig långt efter situationen uppstod.

Få ut dina frustrationer på ett konstruktivt tillvägagångssätt, plus utöka dina säkerheter så att du kan känna dig trygg.

Följ livsmål – belöna dig själv – vakna lycklig.